Web

 • Hoera!

  Vandaag bereikte ik de kaap van 100 000 (honderdduizend!) bezoekers voor mijn blog. Bedankt voor jullie interesse! In augustus 2006 begon ik met een verkiezingsblog. De echte start van deze blog was op 30 maart 2007. Tijdens die twee jaar keken 100 000 mensen naar deze blog.

 • 25 000

  Vandaag is de kaap van 25 000 bezoekers overschreden. Op 25 augustus stond de teller nog op 15 000 bezoekers, met een daggemiddelde van 122. Nu komen er dagelijks gemiddeld 175 mensen eens langs. Bedankt hiervoor!

 • website KAV

  Ga eens een kijkje nemen op de gloednieuwe website van KAV: www.kavzomergem.be

 • knop "mail me"

  Iemand wees mij er op dat hij enkele weken terug een mail verstuurde via de knop "mail me" die je in de linkerkolom vindt. Blijkbaar was deze knop nog gelinkt naar een oud mailadres. Vanaf nu kan ik deze mails terug ontvangen. De mails van afgelopen maand heb ik dus niet ontvangen en mail je best nog eens door. Waarvoor mijn excuses.

  Permalink Categories: Web 0 comments
 • 15 000 bezoekers

  Vandaag wil ik iedereen nog eens bedanken omdat ze regelmatig op mijn blog belanden. Soms moet ik me echt inhouden, om zoals nu, de barsten in het schepencollege bloot te leggen, andere dagen krijg je activiteiten of gewoon een leuk filmpje. Op 15 juli had ik 10 000 bezoekers met een gemiddelde van 72. Nu is dat opgelopen tot 122 bezoekers per dag! Merci hé!

 • blog

  Ik deed een oproep om tips voor mijn blog door te sturen n.a.v. de tienduizendste bezoeker. Eén van de tips was om de lotto uitslagen op te nemen en ook het weerbericht. Je vindt dit nu in de rechtermarge.