Vrije tijd

 • Proficiat aan We all love running

  We all love running organiseerde vandaag terug een loopwedstrijd. Alles stak mooi in elkaar. De opbrengst gaat dit jaar naar Kom op tegen kanker. Er waren dubbel zoveel voorinschrijvingen als vorig jaar. Proficiat aan de organisatie. 

  we all love running2017.jpg

 • Rijversfestival komt er aan...

  Het is aftellen naar dit weekend voor de tweede editie van het Rijversfestival. 

  Kaarten bestel je via rijversfestival.be. 

  rijvers.jpg

 • Zomerfilms jeugdraad

  Kom op 14 augustus genieten van toffe vakantiefilms! Jeugdraad Zomergem organiseert een dubbele filmavond in de Oepites.
  De eerste film die vertoond wordt is Vaiana. De avontuurlijke prinses Vaiana is de dochter van het opperhoofd van haar stam, en komt uit een bekende familie van zeevaarders. Samen met haar held, de halfgod Maui, zet ze koers naar een legendarisch eiland. Tijdens de reis worstelen ze met de verraderlijke oceaan en alles wat zich onder het wateroppervlak verbergt en leren ze waar echte vriendschap toe kan leiden. Een nieuw Disney-avontuur op de stille oceaan.
  Later op de avond kan je komen kijken naar Jurassic World. Op een afgelegen eiland moeten brave en minder brave mensen rennen voor hun leven als ze niet opgepeuzeld willen worden door hongerige dinosaurussen, waaronder deze keer ook genetisch gemodificeerde hybriden met een nog grotere vernielingsdrang dan de bloeddorstige T-Rexen. 

  Praktisch

  WAAR: Oepites, Hofbouwstraat 2b
  WANNEER: op 14 augustus om 16.00 u. (Vaiana) en om 20.00 u. (Jurassic World)
  KOSTPRIJS: de film is gratis, drank chips en popcorn aan democratische prijzen
   

 • Speelplein in de deelkernen

  Ook dit jaar is er terug een aanbod van het speelplein in de deelkernen:

  Speelplein Patjoepel+ is er iedere maandag tijdens de schoolvakanties, dus ook tijdens de zomervakantie, afwisselend in Beke (Oude Staatsbaan 64) en Oostwinkel (Veldhoek 4).

  Hieronder kan je zien waar en wanneer de werking telkens zal plaatsvinden deze zomer:
  - 03/07 Beke
  - 10/07 Oostwinkel
  - 17/07 Beke
  - 24/07 Oostwinkel
  - 31/07 Beke
  - 07/08 Oostwinkel
  - 14/08 Beke
  - 21/08 Oostwinkel
  - 28/08 Beke