Vrije tijd

 • Spring er eens in

  springkastelen 2.jpg

  Op zondag 18 februari wordt Sportcentrum Den Boer omgetoverd tot een groot spring-hup-buitel-paradijs. Met de tofste springkastelen wordt Spring er eens in een onvergetelijke dag. Terwijl je wacht op je kind kan je bovendien genieten van een drankje in de bar.
  Nog een leuke tip: organiseer een verjaardagsfeestje op Spring er eens in. Je kind kan zich uitleven op het springkasteel en geniet daarna van pannenkoeken, croque monsieurs of hotdogs samen met zijn of haar vriendjes. Voor verjaardagsfeestjes dien je op voorhand in te schrijven via sportdienst@zomergem.be.
   
  WAAR: Sportcentrum Den Boer
  WANNEER: van 9.30 u. tot 17.00 u. 
  INFO: Den Boer 17 – 09 370 74 40 – sportdienst@zomergem.be
  KOSTPRIJS: 5 euro pp of groepstarief 4 euro pp voor groepen vanaf 15 personen
   
 • Bedankt vrijwilligers: gratis optreden stand-up comedian

  Uitnodiging week van de vrijwilliger.jpg

  Beste vrijwilliger

   

  Begin maart is er de week van de vrijwilliger, het moment om ook jou te bedanken voor je vrijwillige inzet in Zomergem!

  Op vrijdagavond 9 maart trakteert het gemeentebestuur alle vrijwilligers op een avond gratis stand-up comedy met comedian Lukas Lelie.

  Lukas Lelie is een jonge stand-up comedian die reeds een mooi parcours heeft afgelegd: hij won de Humo’s Comedy Cup in 2014, was jurylid bij ‘De Slimste mens’, panellid bij het tv-programma ‘Control Pedro’, regelmatig te zien in het tv-programma ‘De ideale wereld’,…

   

  Deze avond zal plaats vinden in het gemeenschapscentrum ’t Schaapstuk (Lt. Dobbelaerestraat 14, Zomergem).

   

  Zin om mee te komen lachen? Reserveer dan snel jouw plaatsje via www.zomergem.be/comedy  of 09 218 95 50.

  De plaatsen zijn beperkt, één ticket per vrijwilliger.

   

  Tot dan?

 • Zomergemnaren doen het goed op BK Veldrijden

  Mooie vijfde plaats voor Kim Van de Steene, ondanks ziekte, op BK Veldrijden in Koksijde. Ook Jenko Bonne behaalde een schitterende 16de plaats bij de mannen.

  Kim Van de Steene.jpg

 • Mooist versierde huis in kerststijl

  We doen een oproep naar alle inwoners om tijdens deze eindejaarsperiode uitbundig hun huis en voortuin te versieren. Tussen Kerstmis en Nieuwjaar gaat het feestcomité op ronde om de versierde huizen te beoordelen. De winnaar krijgt een aankoopbon van 25 euro, de tweede prijs is een aankoopbon van 12,5 euro, in te wisselen bij Zomergemse handelaars. De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari.

  Inschrijven is noodzakelijk en kan tot en met woensdag 20 december bij de communicatiedienst, Hofbouwstraat 1, communicatie@zomergem.be.

 • Landgoed den Oker in Zomergem laureaat!

  Restaurant Landgoed Den Oker in Zomergem werd laureaat horeca Hospitality Awards te Antwerpen:. Dit in de categorie klantvriendelijkste Belgische all-round restaurants - 2017.

  Proficiat aan het hele team!

  Meer info: http://www.hospitalityawardsbelgium.be/

  landgoed-den-oker.jpg